Hoppa till sidans innehåll

Boende


Information ang. boende i Kläppen LVC-finalen region 4 - 2016           

Bokning av boende
Har du/ni inte hört av er eller anmält till er klubb att ni behöver ha boende under LVC-finalen är det hög tid för er att höra av er till er klubbs boendeansvarig (se namn och kontaktinformation på klubbens hemsida eller hör av dig till ansvarig U12 lagledare i klubben).

Boendet till LVC finalen har bokats upp av respektive klubb. Är det så att du/ni behöver boka på eller av boendet så kontakta respektive klubbs boendeansvarig nedan i god tid. Tilldelningen av stugor i Kläppen har skett klubbvis för att klubbarna i så stor utsträckning som möjligt kan bo så nära varandra som möjligt (boendeansvarig har fått information om vilka stugor man har blivit tilldelad). 

Kläppen är fullbelagt under den här helgen vilket gör att klubbarna kommer att försöka informera om man ev. har bokat på för många bäddar och se till att klubbar som har behov av fler bäddar får sådan information så fort som möjligt. 

Betalning av boende
Respektive klubb sköter betalningen av boendet vs Kläppen så betalningen av ert boende behöver säkerligen göras till klubben i mitten av februari (senast v.7). Klubbarnas sista betalningsdag av boendet är i vecka 8 (22/2).

Allmän boende information Kläppen
Här kommer länken till boendeinformationen; http://klappen.se/sv/Vinter/Boende/Bokningsregler/

Vägbeskrivning
Kläppens liftanläggning är belägen intill riksväg 66, 50 km norr om Malung, 14 km söder om Sälen. Reser ni via Mora, sväng vänster mot Kläppen i Fiskarheden.

Nyckeladress
Incheckning 14.00 - 18.00 i Kläppens reception, Kläppentorget. Vid ankomst efter receptionens stängning finns nyckel plus karta utlagt i ett kuvert, märkt med gästnamn, i en låda till höger om entréen. Vid köpt avresestäd sker utcheckningen 1 timme före ordinarie tid. OBS! Kom ihåg sänglinne, handdukar och toalettpapper.

 Övrigt praktisk kring boendet

  • Om du inte vill ta med eget linneset så kan detta bokas till stugan/lägenheten. Linneset inkl. stor och liten frottéhandduk;  175:-/set
  • Klubbar som har boende bokat i Sjungarbacken får disponera lägenheterna från kl 14.00 avtalad ankomstdag till kl 10.00 på avresedagen.
  • Övriga klubbar får disponera  lägenheter och hus från kl 15.00 avtalad ankomstdag till kl 11.00 på avresedagen.
  • Logi där avresestädning ingår disponeras från 16.00 på ankomstdagen.
  • Utcheckningstid vid köp av avresestädning meddelas i receptionen på Kläppentorget. 

Det är inga problem att komplettera med avresestäd. Kläppen ser gärna att det bokas på så snart som möjligt under sin vistelse, dock senast lördag kl 13.00 (19/3), varje deltagare som önskar städ bokar och betalar detta själv på plats. Priserna på slutstäd varierar beroende på hur stor stuga/lägenhet man har prisex;

  • 44-49 kvm - 1 250 SEK (bl a Sjungarbacken)
  • 50-59 kvm – 1 550 SEK

Det är några av våra boenden där städningen ingår i priset, det framgår på klubbarnas bekräftelser om det har blivit inbokade i ett sådant boende.

Uppdaterad: 04 SEP 2019 12:03 Skribent: Jonas Andersson
Tävlingskalender
Skidor vill!
Åre 2019
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info